Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A priročnik

Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A
7.5 · 1
PDF priročnik
 · 144 strani
Angleščina
priročnikApple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A

MacBook Pro

User’s Guide

Includes setup, expansion,
and troubleshooting
information for your
MacBook Pro computer

Tukaj si oglejte priročnik za Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A, brezplačno. Ta priročnik spada v kategorijo prenosni računalniki in ga je ocenilo 1 ljudi s povprečjem 7.5. Ta priročnik je na voljo v naslednjih jezikih: Angleščina . Imate vprašanje o Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A ali potrebujete pomoč? Tukaj postavite svoje vprašanje

Potrebujete pomoč?

Imate vprašanje o: Apple , odgovora pa ni v priročniku? Tukaj postavite svoje vprašanje. Navedite jasen in izčrpen opis težave ter svoje vprašanje. Bolje kot sta opisana vaša težava in vprašanje, lažje vam bodo drugi lastniki naprave Apple posredovali dober odgovor.

Število vprašanj: 0

Splošno
Apple
MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A
prenosni računalnik
885909735471
Angleščina
Uporabniški priročnik (PDF)

Ne najdete odgovora na svoje vprašanje v priročniku? Odgovor na svoje vprašanje lahko najdete spodaj v pogostih vprašanjih o: Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A.

Od česa je odvisna hitrost prenosa podatkov?

Hitrost prenosa podatkov je odvisna od vrste povezave, ki jo imate. Če imate povezavo 25 Mb/s, to pomeni, da bi teoretično morali prenesti 25 MB na sekundo.

Kakšne so dimenzije zaslona mojega prenosni računalnik?

Velikost vašega prenosni računalnik je običajno izražen v palcih, 1 palec je 2,54 centimetra. Velikost je diagonala vašega prenosni računalnik, zato izmerite zaslon od spodnjega levega do zgornjega desnega kota.

Kaj je HDMI?

HDMI je kratica za multimedijski vmesnik z visoko ločljivostjo. Kabel HDMI se uporablja za prenos avdio in video signalov med napravami.

Kako lahko najbolje očistim prenosni računalnik?

Za odstranjevanje prstnih odtisov je najbolje uporabiti rahlo navlaženo krpo za čiščenje ali mehko krpo brez prahu. Prah na težko dostopnih mestih je najbolje odstraniti s stisnjenim zrakom.

Kako naj očistim tipkovnico?

Tipkovnico držite obrnjeno navzdol in s pomočjo pločevinke s stisnjenim zrakom odpihnite umazanijo. Tipke lahko očistite celo z vlažno krpo.

Kaj je Bluetooth?

Bluetooth je način brezžične izmenjave podatkov med elektronskimi napravami prek radijskih valov. Razdalja med obema napravama, ki si izmenjujeta podatke, v večini primerov ne sme presegati deset metrov.

Je priročnik za Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A na voljo v Slovenščina?

Žal priročnik za Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A ni na voljo v Slovenščina. Ta priročnik je na voljo v Angleščina.

Ali vašega vprašanja ni na seznamu? Tukaj postavite svoje vprašanje

Ni rezultatov