AVM Fritz! Wlan Repeater 300E priročnik

AVM Fritz! Wlan Repeater 300E
8.5 · 4
PDF priročnik
 · 41 strani
Angleščina
priročnikAVM Fritz! Wlan Repeater 300E
891186001

FRITZ!WLAN

Repeater 300E

Configuring
and Operating

Tukaj si oglejte priročnik za AVM Fritz! Wlan Repeater 300E, brezplačno. Ta priročnik spada v kategorijo wifi ponavljalniki in ga je ocenilo 4 ljudi s povprečjem 8.5. Ta priročnik je na voljo v naslednjih jezikih: Angleščina . Imate vprašanje o AVM Fritz! Wlan Repeater 300E ali potrebujete pomoč? Tukaj postavite svoje vprašanje

Potrebujete pomoč?

Imate vprašanje o: AVM , odgovora pa ni v priročniku? Tukaj postavite svoje vprašanje. Navedite jasen in izčrpen opis težave ter svoje vprašanje. Bolje kot sta opisana vaša težava in vprašanje, lažje vam bodo drugi lastniki naprave AVM posredovali dober odgovor.

Število vprašanj: 0

AVM Fritz! Wlan Repeater 300E je naprava, ki ponuja okrepitev Wi-Fi signala v vašem domu ali na delovnem mestu. Omogoča razširitev dosega vašega obstoječega brezžičnega omrežja, s čimer lahko premostite nekatere strukturne pregrade in izboljšate povezljivost na težje dostopnih območjih. Ta repetitor zagotavlja hitrosti do 300 Mbps in deluje v frekvenčnem območju 2,4 GHz. Poleg tega ima tudi dva vgrajena Ethernet priključka, ki omogočata žično povezavo s katero koli napravo, ki jo želite povezati. Fritz! Wlan Repeater 300E je preprost za nastavitev in uporabo. Ima LED lučke, ki vas opozorijo na morebitne napake v omrežju in način delovanja. Naprava je zelo majhna in kompaktna, kar omogoča nevpadljivo postavitev v vašem domu ali pisarni. Pametna funkcija podaljševanja vaše Wi-Fi omrežje omogoča izjemno stabilno in zanesljivo povezavo, ki jo potrebujete za svoje naprave. Uporabite lahko tudi varnostne funkcije, ki jih ponuja Fritz! Wlan Repeater 300E, in s tem zagotovite, da bo vaša povezava varna in zavarovana pred morebitnimi nepridipravi.

Splošno
AVM
Fritz! Wlan Repeater 300E
wifi ponavljalnik
4023125024993, 4023125025006
Angleščina
Uporabniški priročnik (PDF)

Ne najdete odgovora na svoje vprašanje v priročniku? Odgovor na svoje vprašanje lahko najdete spodaj v pogostih vprašanjih o: AVM Fritz! Wlan Repeater 300E.

Kakšna je razlika med usmerjevalnikom in modemom?

Modem omogoča internetno povezavo prek internetnega ponudnika. Usmerjevalnik nato distribuira internetni signal napravam, ki so povezane z usmerjevalnikom.

Od česa je odvisna hitrost prenosa podatkov?

Hitrost prenosa podatkov je odvisna od vrste povezave, ki jo imate. Če imate povezavo 25 Mb/s, to pomeni, da bi teoretično morali prenesti 25 MB na sekundo.

Ali je sevanje WIFI škodljivo?

WIFI je radiofrekvenčni signal v obliki neionizirajočega sevanja. To sevanje ne more poškodovati celic in tkiv, zato ni škodljivo za zdravje ljudi.

Je priročnik za AVM Fritz! Wlan Repeater 300E na voljo v Slovenščina?

Žal priročnik za AVM Fritz! Wlan Repeater 300E ni na voljo v Slovenščina. Ta priročnik je na voljo v Angleščina.

Ali vašega vprašanja ni na seznamu? Tukaj postavite svoje vprašanje

Ni rezultatov