Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning priročnik

Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning
5.2 · 1
PDF priročnik
 · 145 strani
Angleščina
priročnikBowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning
Firmware version 2.01.04
Operation may differ from other rmware versions
With Lightning
connector

Zeppelin Air

Tukaj si oglejte priročnik za Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning, brezplačno. Ta priročnik spada v kategorijo zvočniki in ga je ocenilo 1 ljudi s povprečjem 5.2. Ta priročnik je na voljo v naslednjih jezikih: Angleščina . Imate vprašanje o Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning ali potrebujete pomoč? Tukaj postavite svoje vprašanje

Potrebujete pomoč?

Imate vprašanje o: Bowers & Wilkins , odgovora pa ni v priročniku? Tukaj postavite svoje vprašanje. Navedite jasen in izčrpen opis težave ter svoje vprašanje. Bolje kot sta opisana vaša težava in vprašanje, lažje vam bodo drugi lastniki naprave Bowers & Wilkins posredovali dober odgovor.

Število vprašanj: 0

Splošno
Bowers & Wilkins
Zeppelin Air Lightning
zvočnik
714346318377
Angleščina
Uporabniški priročnik (PDF)

Ne najdete odgovora na svoje vprašanje v priročniku? Odgovor na svoje vprašanje lahko najdete spodaj v pogostih vprašanjih o: Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning.

Kdaj je glasnost preglasna?

Glasnost nad 80 decibelov lahko škoduje vašemu sluhu. Ko glasnost preseže 120 decibelov, lahko pride celo do neposredne poškodbe. Možnost poškodbe sluha je odvisna od frekvence poslušanja in trajanja.

Ali je naprave Bluetooth različnih blagovnih znamk mogoče povezati med seboj?

Da, Bluetooth je univerzalna metoda, ki omogoča, da se med seboj povezujejo različne naprave, ki so opremljene s tehnologijo Bluetooth.

Kaj je Dolby Atmos?

Dolby Atmos je tehnologija, ki zagotavlja, da se zvok odbija od stropa do mesta, kjer poslušate. To omogoča ustvarjanje učinka 5.1 s samo enim zvočnikom.

Kaj je Bluetooth?

Bluetooth je način brezžične izmenjave podatkov med elektronskimi napravami prek radijskih valov. Razdalja med obema napravama, ki si izmenjujeta podatke, v večini primerov ne sme presegati deset metrov.

Je priročnik za Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning na voljo v Slovenščina?

Žal priročnik za Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning ni na voljo v Slovenščina. Ta priročnik je na voljo v Angleščina.

Ali vašega vprašanja ni na seznamu? Tukaj postavite svoje vprašanje

Ni rezultatov