HP LaserJet Pro 400 Color M451DN priročnik

HP LaserJet Pro 400 Color M451DN
7.7 · 7
PDF priročnik
 · 270 strani
Angleščina
priročnikHP LaserJet Pro 400 Color M451DN
LASERJET PRO 300 COLOR
LASERJET PRO 400 COLOR
Service Manual
M351
M451

Tukaj si oglejte priročnik za HP LaserJet Pro 400 Color M451DN, brezplačno. Ta priročnik spada v kategorijo tiskalniki in ga je ocenilo 7 ljudi s povprečjem 7.7. Ta priročnik je na voljo v naslednjih jezikih: Angleščina . Imate vprašanje o HP LaserJet Pro 400 Color M451DN ali potrebujete pomoč? Tukaj postavite svoje vprašanje

Potrebujete pomoč?

Imate vprašanje o: HP , odgovora pa ni v priročniku? Tukaj postavite svoje vprašanje. Navedite jasen in izčrpen opis težave ter svoje vprašanje. Bolje kot sta opisana vaša težava in vprašanje, lažje vam bodo drugi lastniki naprave HP posredovali dober odgovor.

Število vprašanj: 0

Tiskalnik HP LaserJet Pro 400 Color M451DN je barvni laserski tiskalnik, ki nudi visoko kakovost tiskanja v barvah. Zasnovan je bil za pisarne, ki potrebujejo zanesljiv in učinkovit tiskalnik za vsakodnevno uporabo. Tiskalnik nudi hitrost tiskanja do 20 strani na minuto in različne funkcije, kot so tiskanje brez robov, obračanje dokumentov in tiskanje na obe strani (duplex). Poleg tega omogoča enostavno povezavo preko omrežja ali USB vmesnika, pa tudi neposredno tiskanje s pametnih telefonov ali tablic preko aplikacije HP ePrint. HP LaserJet Pro 400 Color M451DN uporablja tehnologijo ločenih tonerjev, kar pomeni, da se barve po potrebi menjavajo posamično, kar zmanjša stroške in posledično podaljša življenjsko dobo samega tiskalnika. Tiskalnik je tudi varčen z energijo, saj ima vgrajen način mirovanja. Naprava tehta okoli 23 kg in se ponaša z dimenzijami 405 x 453 x 322 mm. Namenjen je tako manjšim kot tudi večjim pisarnam, ki potrebujejo hitro in kakovostno tiskanje v barvah.

Splošno
HP
LaserJet Pro 400 Color M451DN
tiskalnik
886111731558
Angleščina
Uporabniški priročnik (PDF)

Ne najdete odgovora na svoje vprašanje v priročniku? Odgovor na svoje vprašanje lahko najdete spodaj v pogostih vprašanjih o: HP LaserJet Pro 400 Color M451DN.

Kateri je najboljši način za odstranitev zagozdenega papirja iz tiskalnika?

Najbolje je nežno izvleči papir iz tiskalnika. Izklopite tiskalnik in se prepričajte, da tiskalna glava ne visi nad papirjem in da v tiskalniku ni več nobenega papirja.

Zakaj moj tiskalnik ne sprejema originalnih kartuš?

Tiskalnik morda ne bo prepoznal kartuš, ki niso originalne. V tem primeru boste prejeli sporočilo, da je kartuša prazna. Priročnik kupljene kartuše običajno vsebuje rešitev, če ta ne deluje, je priporočljivo, da se obrnete na prodajalca.

Zakaj so moja tiskanja slabe kakovosti?

Za slabo kakovost tiskanja lahko obstajajo različni razlogi. Preverite, ali so kartuše ali tonerji polni. V tem primeru je brizgalne tiskalnike pogosto treba očistiti, kartuše so se posušile ali pa je tiskalna glava zlomljena. Pri laserskih tiskalnikih je priporočljivo umerjanje laserskega tiskalnika.

Kakšna je razlika med laserskim in brizgalnim tiskalnikom?

Laserski tiskalnik tiska s tonerjem, brizgalni tiskalnik pa s črnilom.

Zakaj se pri mojem brizgalnem tiskalniku pojavljajo črne črte?

V večini primerov je kartuša brizgalnega tiskalnika zlomljena in jo je treba zamenjati.

Kaj pomeni kratica DPI?

DPI pomeni pike na palec in je število kapljic črnila (na palec), ki med tiskanjem končajo na papirju.

Je priročnik za HP LaserJet Pro 400 Color M451DN na voljo v Slovenščina?

Žal priročnik za HP LaserJet Pro 400 Color M451DN ni na voljo v Slovenščina. Ta priročnik je na voljo v Angleščina.

Ali vašega vprašanja ni na seznamu? Tukaj postavite svoje vprašanje

Ni rezultatov