PerfectPro Cubi priročnik

PerfectPro Cubi
7.6 · 1
PDF priročnik
 · 141 strani
Angleščina
priročnikPerfectPro Cubi
GB
NL
D
S
F
Operating instruction
Gebruiksaanwijzing
Bedienungsanleitung
Bruksanvisning
Mode d’emploi

Tukaj si oglejte priročnik za PerfectPro Cubi, brezplačno. Ta priročnik spada v kategorijo radijski sprejemniki in ga je ocenilo 1 ljudi s povprečjem 7.6. Ta priročnik je na voljo v naslednjih jezikih: Angleščina . Imate vprašanje o PerfectPro Cubi ali potrebujete pomoč? Tukaj postavite svoje vprašanje

Potrebujete pomoč?

Imate vprašanje o: PerfectPro , odgovora pa ni v priročniku? Tukaj postavite svoje vprašanje. Navedite jasen in izčrpen opis težave ter svoje vprašanje. Bolje kot sta opisana vaša težava in vprašanje, lažje vam bodo drugi lastniki naprave PerfectPro posredovali dober odgovor.

Število vprašanj: 0

Splošno
PerfectPro
Cubi
radijski sprejemnik
Angleščina
Uporabniški priročnik (PDF)

Ne najdete odgovora na svoje vprašanje v priročniku? Odgovor na svoje vprašanje lahko najdete spodaj v pogostih vprašanjih o: PerfectPro Cubi.

Kakšna je razlika med FM in AM?

FM pomeni frekvenčno modulacijo, AM pa amplitudno modulacijo. Največja razlika med radijskimi postajami FM v primerjavi z radijskimi postajami AM je v kakovosti zvoka.

Kdaj je glasnost preglasna?

Glasnost nad 80 decibelov lahko škoduje vašemu sluhu. Ko glasnost preseže 120 decibelov, lahko pride celo do neposredne poškodbe. Možnost poškodbe sluha je odvisna od frekvence poslušanja in trajanja.

Kako lahko najbolje očistim radijski sprejemnik?

Za odstranjevanje prstnih odtisov je najbolje uporabiti rahlo navlaženo krpo za čiščenje ali mehko krpo brez prahu. Prah na težko dostopnih mestih je najbolje odstraniti s stisnjenim zrakom.

Kaj je Bluetooth?

Bluetooth je način brezžične izmenjave podatkov med elektronskimi napravami prek radijskih valov. Razdalja med obema napravama, ki si izmenjujeta podatke, v večini primerov ne sme presegati deset metrov.

Je priročnik za PerfectPro Cubi na voljo v Slovenščina?

Žal priročnik za PerfectPro Cubi ni na voljo v Slovenščina. Ta priročnik je na voljo v Angleščina.

Ali vašega vprašanja ni na seznamu? Tukaj postavite svoje vprašanje

Ni rezultatov